FRIS! Bouwen aan positief onderwijs

  • 22 november 2019
  • Kantien. Ravellaan 96 Utrecht

Steeds meer scholen hebben aandacht voor positief onderwijs. De wens hierbij is om leerlingen niet alleen cognitief voor te bereiden op een geslaagde toekomst, maar ze ook toe te rusten met vaardigheden die ze helpen om een gezond, gelukkig en betekenisvol leven te leiden. Dit kan niet zonder tevreden leerkrachten en schoolleiders die met passie en plezier invulling geven aan hun werk. En een school die zich ontwikkelt als positief systeem.

Op 22 november in de middag organiseren we een nieuwe editie van FRIS! voor professionals uit het PO en VO die enthousiast  zijn over en bezig zijn met positief onderwijs. Doel is om elkaar te inspireren en in gesprek te gaan. Dit maken we zo laagdrempelig mogelijk aan verschillende tafels delen experts en ervaringsdeskundigen waar ze op dit moment mee bezig zijn (zoals een mooi praktijkvoorbeeld of interessant onderzoek) en in kleine groepen gaan we in gesprek hierover. Vanaf 12.00u is er een lunch en om 16.00u een borrel. Zo hopen we dat er alle ruimte is elkaar te ontmoeten en inspireren.

Deelname kan enkel op uitnodiging en we zouden het gaaf vinden als je erbij bent! Alle gasten mogen ook nog één persoon meenemen (bijv. een collega, relatie of bestuurder). De financiële bijdrage die we vragen is alleen om de kosten voor de locatie en de catering te dekken.

We hopen je 22 november te ontmoeten!

Eefje, Annechien, Stefan, Grad, Erik en Jolijt

Tijd: 12.00u-17.00u

Kosten: €65,- (excl. 21% btw)

Meld je aan via http://www.bouwenaanpositiefonderwijs.nl/fris2019