Weet waar je voor staat en weet waar je voor gaat
–Plato–

Wil je als schoolleider dat iedereen het eens is met de richting die de school op wil gaan?
En vind je ook dat het voorleven van jullie schoolvisie bij uitstek een team aangelegenheid is? Dan vind je het vast ook logisch dat jullie visie geformuleerd wordt vanuit de input van het hele team. Jouw leraren en ander onderwijspersoneel vormen immers het hart van je organisatie en zonder hun draagvlak ben je als school al gauw een stuurloos schip zonder duidelijke bestemming. (meer lezen button)

LUX leert schoolteams om vanuit een waarderend perspectief naar elkaar te kijken. Door onderlinge verschillen te leren begrijpen, van elkaar te weten wat jij als onderwijsprofessional nu echt belangrijk vindt om goed onderwijs te kunnen geven.
Maar ook door veel meer gebruik te maken van elkaars talenten om teamdoelen te realiseren. Teamdoelen die van belang zijn om telkens een stapje dichterbij het gewenste toekomstbeeld te komen, die jullie met elkaar voor ogen hebben.
Dit zijn de belangrijkste bouwstenen om samen met jouw team aan de slag te gaan en te komen tot een duidelijke visie voor jouw school.

Dus alle hens aan dek en zorg dat ook jullie met hulp van LUX op de juiste koers raken!

Ga samen met ons in gesprek over wat LUX voor jouw school kan betekenen.